HALAB AL SHAHBAE 2

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Halab Al Shahbae 2. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 5:47 Alles correct verlopen
20 feb 2024 om 15:10 Bezorging mooi op tijd. Eten wel ok, maar was niet meer volledig warm.
10 feb 2024 om 13:10 1 klein minpuntje.. Er wordt met alcoholstift aangeduid welke eten wat is, bij een sandwich worden u vingers wel vuil as j da pakt, voor de rest goede eten en correcte levertijd
9 feb 2024 om 18:01 We bestelden net voor sluitingstijd maar nog steeds alles geleverd en super vriendelijk! Super super lekker ook
7 feb 2024 om 7:21 Top top top Heel lekker Ik zal altijd van jullie zaak bestalen Ook op tijd komen
7 feb 2024 om 5:22 Heerlijk & lekker gerechten.
7 feb 2024 om 0:51 I ordered kefta and mergeuz received delivery time 58min,but after 30 min a delivery nou Ringers in the rain and give me a bag,that was NOT MY ORDER,WITH TAPENADES ETC, I HAVE PICTURES AND ON APP STILL 3H LATER STILL ALMOST ARRIVE???
25 jan 2024 om 18:16 Steeds fan van "de Levant" topfood! Echt eten. Lekkere verse bijgerechtjes, soms meer soms minder, het varieert? Wel echt lang wachten op levering dit keer, ongeveer anderhalf uur...
22 jan 2024 om 2:56 Heerlijk & kwaliteit toooooooop.
21 jan 2024 om 21:10 Super lekker, aanrader
15 jan 2024 om 22:28 Verse eten, warm en goed bezorgd. Grote variatie.